Csapatépítés felsőfokon

Csapatépítő programok, szervezetfejlesztő tréningek

Egyedülálló, minden esetben a CÉG igényei szerinti, testre szabott és sokszínű programjaink az év bármely napján elérhetők. Csapatépítés felső fokon – Magyarul és angolul, az adott évszakhoz is igazodó tematikával állunk rendelkezésükre! Saját fejlesztésű és garantált eredményt jelentő módszertannal dolgozunk.

Hangzatos ígéretek helyett igazi fejlődést, hamisíthatatlan élményeket garantálunk!

Tapasztalatunk és pozitív visszacsatolásaink tömege egyértelműen bizonyítják, hogy a klasszikus tréning-programokat jól lazítják, azok hatékonyságát és nem utolsósorban munkatársi elfogadottságát számottevően növelik azok az élményelemek, amelyek beépítését javasoljuk az eredeti elképzelésekbe. Az így összeállított programok újszerűek, vonzóak, ajánlatainkat egyedivé, versenyképessé teszik.

Az általunk kifejlesztett, tesztelt és rengeteg elismerést generáló programstruktúra a következő modellben látható:

programstruktura_modell

Az egyedülállóan dinamikus és egyben stabil felépítés jól ötvözi a klasszikus tréningelemeket az élmény-elemekkel, s ezáltal – az Önök speciális igényei szerint – finoman hangolható bármelyik (tréning, csapatépítés, élményprogram, karitatív) irányba, ráadásul extra bonuszként mindig lesz csapaterősítő hozama.

Több mint 200 féle egyedi indoor és outdoor program-elemmel a kínálatunk rendkívül gazdag és nagyon rugalmasan alakítható. Legyen a csapata kicsi (10-20 fő), vagy egészen nagy (200- 300 fő), programjának szervezését és zökkenőmentes lebonyolítását nyugodtan bízza ránk!

Szállodánkban az indoor és outdoor programok is tökéletesen kivitelezhetők, a catering a legmagasabb színvonalon rendelkezésre áll, és az esti lazításhoz is biztosítjuk a „háttér országot”! A szolgáltatás teljes vertikumát bármely helyszínünkön tudjuk biztosítani! Egyedi, cégre szabott programajánlatunkat 1 napon belül megküldjük Önöknek.

Ízelítő programkínálatunkból:

Indoor programok

Spa Wellness játékos kreatív délután; Up and Down – indoor állomásos csapatépítés, csapaterősítés, készségfejlesztés, önismeret, személyiségfejlesztés, asszertivitás, vezetői készségfejlesztés, kommunikáció, konfliktuskezelés, tárgyalástechnika, sales stb.

Outdoor programok

Túlélő túrák; lézerharc; sziklamászó programok; winecaching, az elátkozott ösvény titka – nyomozz velünk; elektromos Polaris terepjáró safarik; terepsegway kalandtúrák; lánctalpas dtv shredder, quad, mountaincart, monsterroller, hill-dog, monster-bike gurulások, elektromos és hagyományos kerékpár és roller túrák, tréfás csapatépítő játékok, buborékháború, paintball, falmászás, fröccsbiciklizés, erdei olimpia, karitatív programok…

Légi programok: gyrokopter, légballon, tandemugrás, sárkányrepülőzés, vitorlázórepülés…

Télen: airboard, snowscooter, vw szánkó, hótalp túrák, sí és snowboard túrák, snowshredder, snow ranger safarik…

partners