Wellness

Örömmel tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy wellness részlegünk teljesen megújult.

Különleges élményeket kínálunk a hétköznapokból kiszakadni és feltöltődni vágyó régi és új Vendégeink részére.

NYITÁS: 2017. december 15.


hotel_opal_27A hotel wellness részlege finn- és infraszaunával, zuhanydézsával szolgálja a testi és lelki megújulást. Vendégeink pillanatnyi hangulatának leginkább megfelelő aromák (borsmenta, levendula, fenyő, citrus) közül választhatnak, a wellness recepción pedig ajándék gyógyteát szolgálnak fel. A relaxálásban segít a wellness területén lévő pihenőrészleg kényelmes fotelekkel és nyugágyakkal és LCD TV-vel.

Korszerű kondícionáló gépekkel felszerelt fitness termünkben az aktív kikapcsolódás szerelmesei vezethetik le a hétköznapok fáradalmait (kombinált edzőtorony, taposógép, szobabicikli, kézi súlyok, bordásfal).

Wellness-bárunkban az egészségmegőrzés jegyében harmonikus ízvilágú gyógyteákat is kínálunk. Nyitva tartás hétköznap 16:00 – 22:00, hétvégén 10:00 – 22:00.

Wellness masszázs 4Manikűr és műköröm részlegünk igényesen kialakított, kellemes környezetben várja vendégeit kényeztető, gyógyító kezelésre, kéz-és lábszépítésre.

Masszőreink egyénre szabott relaxáló, frissítő aromamasszázsokkal, gyógyító és szépítő masszázsokkal és testkezelésekkel várja kedves vendégeinket akár 1 napos kortól!

Időpont egyeztetés szükséges: +36 37 505 400

Masszázsok / Massages

Egészségmegőrző masszázsok / Massages for health promotion

A tibeti szerzetesek által kidolgozott hagyományokra épülő masszázs, mely fájdalomcsillapító, izomlazító, immunrendszer erősítő és egyúttal salaktalanító hatású. Egy komplex kezelésnek felel meg, tartalmaz energetikai, meridián, nyirok, zsírtalanító, méregtelenítő, frissítő elemeket. A masszázs egyedi technikája a test, a lélek és a szellem egyensúlyát hivatott támogatni.

Wellness masszázs 2

30 perc 3.000 HUF 60 perc 4.500 HUF 90 perc 5.500 HUF

A svéd masszázs kézzel végzett, az emberi szervezetet mechanikai ingerek által befolyásoló kezelési technika. Egyes keleti masszázsoktól eltérően közvetlen fiziológiai hatásokra épít, ám a személyes törődés érzete a lelki egészségnek is jót tesz. A masszázst ruhátlan testfelületen, vivőanyaggal (krém) vagy anélkül végzik. Az éppen nem kezelt testrészeket betakarják. A vendég jellemzően masszázságyon fekszik vagy masszázsszéken ül. Lehet masszírozni közönséges ágyon és földön is, ám ez a masszőr számára jobban megterhelő.

Wellness masszázs 1

30 perc 3.000 HUF 60 perc 4.500 HUF 90 perc 5.500 HUF

A talpmasszázs kiindulópontja az, hogy testünk minden szerve összeköttetésben van talpunk különböző felületeivel. A „közvetítőcsatornák” ezúttal az idegek helyett az energiapályák. Rajtuk keresztül a lábon bizonyos pontok masszírozásával közvetlenül ingerelhetők vagy nyugtathatók a szervek. Fordított esetben a nyomás által kiváltott fájdalom alapján következtetni lehet az egyes szerv működésbeli zavaraira. A kínai akupunktúra meridiánjai szintén energiapályák – ezek nem kimutatható ingervezető rendszerek, mint az idegkötegek vagy az erek. Itt az irányok meghatározóak, melyeken keresztül az energia továbbítódik. A talpmasszázsban kimutatható sikerek is igazolják, hogy ezek az összeköttetések léteznek.

tapmasszázs

30 perc    3.000 HUF

30 perc 3.000 HUF 60 perc 4.500 HUF

Energetikai gyógyászat (Reiki) / Reiki massage

60-90 perc 6.000 HUF

Kedvezményes masszázs bérlet akció!

Minden 5 alkalmas BÉRLET mellé + 1 ajándék masszázs

Időpont egyeztetés a recepción.
A masszázsokról bővebb tájékoztatást masszőreink adnak.
Áraink 2017.03.01-től érvényesek és forintban értendők.

Wellness- és fitness szolgáltatások

  Fitness Wellness Kombinált /Combined ticket
Napi jegy / Day ticket 800,-HUF 1.500,-HUF 2.000,-HUF
5 alkalmas bérlet / Season-ticket for 5 occasion 3.500,-HUF 6.500,-HUF 8.000,-HUF
10 alkalmas bérlet / Season-ticket for 10 occasion 7.000,-HUF 12.000,-HUF 16.000,-HUF

partners