Wellness

Teljesen átalakult szállodánk wellness részlege, valamint a már megszokott, népszerű és kedvelt szolgáltatások újakkal egészültek ki.

13-wellness-IMG_0763-800x533wA meglévő ötfős finn- és infraszauna mellett, mostantól egy 15 fős finn szauna is várja a szauna szerelmeseit, továbbá szakképzett szaunamesterek tartanak szaunaprogramokat, szaunaesteket (aromás, sós, uborkás, gyümölcsös, kávés, sörös, jeges-gyógynövényes, pálinkás felöntések).

A vendégek testi és lelki megújulását szolgálja továbbá a török fürdők hangulatát és levegőjét idéző gőzkabin, amely segíti a  stresszoldást,  az izomlazítást,  a regenerálódást és a szervek ideális vérellátását, élénkíti a szív-  és  érrendszer egészséges működését,  és vérnyomás-emelkedés nélkül növeli a pulzusszámot. A gőzkabin az egészségünkre gyakorolt jótékony hatásainak köszönhetően enyhíti a légzőszervi  betegségek  tüneteit, bársonyossá és hidratálttá teszi  bőrünket,  megelőzi a  cellulitisz kialakulását és fokozottan serkenti a méregtelenítést.

A megújult wellness új szolgáltatása a jégkút, ahol a bőrünkre jégkását dörzsölve élénkíthetjük a vérkeringésünket, vagy csillapíthatjuk a fájdalmat.

További felfrissülési és lehűtési lehetőséget nyújt a dézsa és az esőzuhany.

12-wellness-IMG_0912-800x1200wSzintén újdonságként jelent meg a világító sófal, mely azon kívül, hogy szép és kellemes látványával pihenteti a szemet, megnyugtat, csökkenti az elektromos sugárzást, és tisztítja, ionizálja a helyiségben található levegőt. Jótékony hatással van továbbá az alvászavarra, az allergiás tünetekre, a legyengült immunrendszerre és tisztítja a hörgőket.

A relaxálásban a wellness pihenőrészlegének kényelmes fotelei, nyugágyai és egy LCD TV is segít. Szintén a nyugodt pihenést szolgálja a tepidárium, ahol a keringési rendszer megterhelése nélkül az állandó 30 C° segít kiizzadni a káros anyagokat, valamint hozzájárul az immunrendszer, a szív és a vérkeringés megerősítéséhez, valamint a stresszoldáshoz.

Aktív kikapcsolódásra a korszerű kondicionáló gépekkel felszerelt fitness teremben van lehetőség.

A szálloda wellness-bárja az egészségmegőrzés jegyében, harmonikus ízvilágú teákat is kínál. Masszőrünk egyénre szabott relaxáló, frissítő aromamasszázsokkal, gyógyító és szépítő masszázsokkal, valamint testkezelésekkel várja a kedves vendégeket.

A wellness szolgáltatásait a szállóvendégek mellett természetesen külsős vendégek is igénybe vehetik.

Wellness nyitva tartás:

  • Hétfő-Péntek: 16:00 – 22:00
  • Szombat-Vasárnap: 10:00 – 22:00

Wellness használat árai:

  • Szállodai vendégeink részére ingyenes!
  • Külsős vendégek részére 5.000,-Ft/fő
  • Szauna est részvételi díja 6.000,-Ft/fő

Masszázsok / Massages

Egészségmegőrző masszázsok / Massages for health promotion

Tibeti masszázs / Tibetian massage

A tibeti szerzetesek által kidolgozott hagyományokra épülő masszázs, mely fájdalomcsillapító, izomlazító, immunrendszer erősítő és egyúttal salaktalanító hatású. Egy komplex kezelésnek felel meg, tartalmaz energetikai, meridián, nyirok, zsírtalanító, méregtelenítő, frissítő elemeket. A masszázs egyedi technikája a test, a lélek és a szellem egyensúlyát hivatott támogatni.

30 perc 6.500 HUF | 60 perc 9.800 HUF | 90 perc 12.000 HUF

Frissítő Svéd masszázs / Refressing Swedish massage

A svéd masszázs kézzel végzett, az emberi szervezetet mechanikai ingerek által befolyásoló kezelési technika. Egyes keleti masszázsoktól eltérően közvetlen fiziológiai hatásokra épít, ám a személyes törődés érzete a lelki egészségnek is jót tesz. A masszázst ruhátlan testfelületen, vivőanyaggal (krém) vagy anélkül végzik. Az éppen nem kezelt testrészeket betakarják. A vendég jellemzően masszázságyon fekszik vagy masszázsszéken ül. Lehet masszírozni közönséges ágyon és földön is, ám ez a masszőr számára jobban megterhelő.

30 perc 6.500 HUF | 60 perc 9.800 HUF | 90 perc 12.000 HUF

Talp masszázs / Foot massage

A talpmasszázs kiindulópontja az, hogy testünk minden szerve összeköttetésben van talpunk különböző felületeivel. A „közvetítőcsatornák” ezúttal az idegek helyett az energiapályák. Rajtuk keresztül a lábon bizonyos pontok masszírozásával közvetlenül ingerelhetők vagy nyugtathatók a szervek. Fordított esetben a nyomás által kiváltott fájdalom alapján következtetni lehet az egyes szerv működésbeli zavaraira. A kínai akupunktúra meridiánjai szintén energiapályák – ezek nem kimutatható ingervezető rendszerek, mint az idegkötegek vagy az erek. Itt az irányok meghatározóak, melyeken keresztül az energia továbbítódik. A talpmasszázsban kimutatható sikerek is igazolják, hogy ezek az összeköttetések léteznek.

30 perc    6.500 HUF

Relaxáló masszázs / Relaxing massage

30 perc 6.500 HUF | 60 perc 9.800 HUF

Wellness galéria

Business & Home
„Otthon az üzletben”

Megéri itt foglalni!

Online foglalás

Megéri itt foglalni! Bezár