ZÖLD szálloda vagyunk

Kedves Vendégeink!

Büszkeséggel tölt el minket, hogy ZÖLD szálloda vagyunk.
Kérjük, olvassák el, a környezettudatosság mit is jelent számunkra!
 

Szállodánk a környezetünk megóvása és egészségünk megőrzése érdekében nyújt vendégeink részére környezetbarát, energiatakarékos és egészségtudatos szolgáltatásokat.

Úgy gondoljuk, hogy minden nap meg kell tennünk mindent az energiatakarékos költségtakarékos, víztakarékos és időtakarékos üzemeltetésért, ahol csak lehetséges.

Törekvésünk, hogy a szálloda csak a szükséges energiát használja fel, szelektíven gyűjtsük a hulladékot, és körültekintően gazdálkodjunk a vízzel.

Felmérjük a tevékenységünk környezetünkre, a klímára gyakorolt hatását, elemezzük a kibocsátásunkat, és olyan akciókat tervezünk végrehajtani, melyekkel hatásosan csökkenthető az energiafelhasználásunk, a hulladék- és szennyezés kibocsátásunk.

Munkatársaink oktatásával, informálásával tudatossá tesszük mindezeket a tevékenységeket annak érdekében, hogy a környezetvédelem és a környezetért érzett felelősségünk ne elvárás, hanem közösségi érték legyen.

Folyamatosan mérjük és figyelemmel kísérjük minden vállalati folyamatunk energia- és anyagforgalmát, törekedni fogunk arra, hogy a tevékenységek összehangolásával, átgondolásával a lehető legsemlegesebbek legyünk a klímaváltozás és a környezetszennyezés szempontjából.

Zavartalan, kellemes kikapcsolódást kívánunk minden Kedves Vendégünknek!

MSZESZ-Zold-szalloda-dij-shared-600x600w

Business & Home
„Otthon az üzletben”